HTML

Dream of my LIFE

Friss topikok

  • v8cowboy: Szia! Én most gondolkozom EF képzésen, bár nem Miami a cél, hanem Santa Barbara. Nem is ez a lény... (2009.03.27. 23:44) Hosszú lenne...
  • atisjedi: Csók Manyika! Magácskának már megint sikerült az élet! :) Drága Mamájátol tudom hogy elküldték eb... (2009.02.04. 18:11) "Szóval miről is szól Miami?"
  • Latz von W.: Szia Anita! Balázs Laci vagyok. ;) Láttam múltkor iwiw-en, hogy kimentél Amerikába, most volt egy... (2009.01.16. 01:49) Az első tanítási nap
  • Travel Guru: Nem semmi!! (2008.12.15. 14:12) Egy kis promo Miami Beachről és a suliról
  • nitus: Szia Titkos ügynök! Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat. Remélem minden rendben lesz és helyt... (2008.12.13. 16:06) Még itthon...

Linkblog

Egy kis promo Miami Beachről és a suliról

2008.12.15. 11:00 :: nitus

Miami Beach

Ez egy világszínvonalú strand, ahol a fehér homokos strand mellet gyönyörű pálmák és a legnevezetesebb szállodák sorakoznak. South Beach az egyik legfelkapottabb strandok egyike. Ez az Art Deco stílusú környék fel lett újítva a 80-as években. Azóta itt töltik a híres filmsztárok, top modellek és bulizni kívánó emberek a nyaralásukat a görkorcsolyázok tömegében.

 

 

A félsziget földrajzi fekvését nézve - ugyanazon a szélességi körön található, mint a Szahara - Floridának különösen száraz klímája kellene, hogy legyen. Mivel a hosszan elnyúló félszigetet egyik oldalról az Atlanti-óceán, másik oldalról a Mexikói-öböl övezi, ezért trópusi tengeri éghajlat az uralkodó. A csapadék legtöbb esetben rövid ideig tartó záporesőt jelent, mindez azonban elegendő a dús, élénk zöld növényzet kialakulásához. Elsősorban a Golf-áramlatnak köszönhetően a napi átlaghomérséklet januárban 23 °C, júliusban pedig 31 °C. A víz hőmérséklete januárban 22 °C, majd a nyári idényben eléri a 28-30 °C-ot, de nyugati parton 2-3 °C-kal még ennél is melegebb. A körutazást tervezőknek ajánlott időszakok: szeptembertől decemberig és márciustól júniusig, a felhotlen tengerparti nyaralást előnyben részesítőknek pedig decembertől áprilisig . Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy Dél-Florida időjárása kitűnő nyaralási lehetőséget biztosít áprilistól decemberig is, amikor az észak-amerikai vendégek a húsvéti ünnepek után elhagyják a szállodákat, a szobaárak pedig akár 50%-kal is csökkenhetnek.

 

EF International Language School - Miami Beach

 

 

Stílusos tengerparti iskola

Miami-i EF iskolánkat 2001-ben újították fel, egyetemi színvonalú tanítást és minőségi szállást biztosít. Közvetlenül a tengerparton helyezkedik el és saját medencéje van. Minden szobában saját fürdőszoba, kábeltévé, légkondicionáló berendezés és választható Internet hozzáférés található. Világos, modern tantermeink az óceánra néznek, és tanítás után a játékteremben is kikapcsolódhat. Széleskörű programválasztékunk magába foglalja a strandröplabdát és a medencés barbecue-partikat.

 

 Videó az iskoláról

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ancika.blog.hu/api/trackback/id/tr12823849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása